Navigation

Controversial mountain deck given go-ahead

The authorities have given the green light for the construction of an observation deck in a mountain face in the Swiss Alps.

This content was published on April 12, 2012 - 17:31
swissinfo.ch and agencies

The Bern cantonal government on Thursday said it had approved amended plans for a balcony near the top of the Stockhorn mountain in the Bernese Oberland.

The initial project launched two years ago for a glass observation platform, nicknamed the “nose ring”, ran into opposition from environmental groups.

The revised project by the local cable car company foresees a balcony of three metres squared to be built next year.

This article was automatically imported from our old content management system. If you see any display errors, please let us know: community-feedback@swissinfo.ch

Share this story

Join the conversation!

With a SWI account, you have the opportunity to contribute on our website.

You can Login or register here.